Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC România a lansat ADMIRAL BET, un nou concept de brand în industria PARIURILOR SPORTIVE

Trade Shows -

NOVOMATIC România și-a surprins clienții și partenerii în cea de-a XV-a Ediție Entertainment Arena Expo cu lansarea și prezentarea unui nou brand de pariuri sportive. ADMIRAL BET reprezintă o tranziție de rebranding pentru produsele și serviciile de pariere, prin care se conturează o nouă identitate care reflectă angajamentul față de excelență.

Într-o perioadă caracterizată de provocări și incertitudini în rândul companiilor din industria jocurilor de noroc, ADMIRAL BET a decis să evolueze și să se reinventeze pentru a oferi clienților o experiență de afaceri captivantă. Această schimbare de identitate are o importanță crucială în contextul unui peisaj economic în continuă schimbare, în care adaptarea la noile cerințe ale pieței este esențială.

ADMIRAL BET reprezintă o evoluție naturală a valorilor și expertizei sale, construite pe o fundație solidă - TIP & CASH, împreună cu o experiență de peste opt ani pe piața românească de pariuri sportive.

,,Prin conceptul său de brand, ADMIRAL BET pune la dispoziție o gamă diversificată de servicii și produse, exploatate atât în agențiile proprii, cât și în cele partenere. Obiectivul este de a fi alături de clienți în orice context, asigurându-ne că experiența lor cu ADMIRALBET este fluentă și coerentă.”, a declarat Valentin – Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

ADMIRAL BET devine, astfel, noua identitate  de pariuri sportive a companiei, reflectând pasiunea pentru sport, angajamentul față de experiența clienților și profesionalismul în relațiile cu partenerii. Compania se angajează să creeze o experiență inedită, iar ADMIRAL BET va fi motorul acestei evoluții. Alegerea de a colabora cu ADMIRAL, o marcă consacrată, oferă partenerilor certitudinea unei investiții bine direcționate, soluții complete pentru angajați, strategii de branding și inițiative de marketing testate.

Ca prim pas în acest demers de rebranding, echipa ADMIRAL BET a fost prezentă în cadrul EAE 2023, în perioada 5 – 7 Septembrie 2023, la standul NOVOMATIC 101, pentru a prezenta noul concept partenerilor. Pentru mai multe informații și detalii despre opțiunile și ofertele de asociere, puteți contacta: cbalasa@admiralromania.ro.

Septembrie 2023, București

Downloads