Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC Romania

NOVOMATIC România, parte din Grupul NOVOMATIC, una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, funcționează cu succes pe piața din România de peste 32 de ani.
Compania noastră este prezentă în toate sectoarele industriei jocurilor de noroc: aparate slot-machine, pariuri sportive, furnizor de VLT (automate jocuri video loterie), jocuri online, procesator de plăți, service, post service, piese de schimb etc.
Novo Investment Ro a fost lansată în 2005 și gestionează distribuția aparatelor slot-machine, închiriind și oferind service de întreținere în întreaga țară.
Novomatic România gestionează lunar mai mult de 11,000 de echipamente de joc și dispune de două depozite care facilitează procesul de pregătire și livrare al aparatelor în șapte centre: București, Timișoara, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța și Craiova. Prin intermediul acestora, se oferă suport tehnic în toată țara, atât pentru echipamentele vândute, cât și pentru cele închiriate.
Datorită extinderii considerabile în întreaga țară, compania este considerată un „showroom uriaș” la nivel național, stabilind standardele în tehnologia aferentă jocurilor de noroc și calității serviciilor. De asemenea, se adaptează în mod constant la cerințele pieței și la schimbările permanente ale serviciilor și produselor oferite.
Grupul se bucură, de asemenea, de o activitate în peste 80 de săli de joc sub brandul „Admiral” și prin intermediul unei rețele extinse de parteneri și terți.
În 2015, NOVOMATIC România a lansat un nou operator în segmentul pariurilor sportive, brandul renumit la nivel internațional „TIP&CASH”. Acesta a adus în România o tehnologie revoluționară în domeniu prin terminalele automate de pariuri și a adus piața pariurilor sportive la un alt nivel. Funcționează în peste 300 de locații proprii și în parteneriat cu o rețea extinsă a celor mai de succes lanțuri de săli de joc.
Cunoscută la nivel internațional drept lider de tehnologie pentru jocurile de noroc și a terminalelor de video loterie (VLT), compania noastră operează în parteneriat cu Compania Națională Loteria Română SA, aproximativ 5.600 VLT, în circa 1.200 de locații.
Începând din 2017, NOVOMATIC România este unicul distribuitor la nivel național al echipamentelor de joc APEX.

Downloads

Lansat în anul 2017, Admiral.ro este o platformă care oferă acces la divertisment de tip jocuri de noroc și pariuri sportive, pentru a extinde experiența de joc și în mediul online, oferind divertisment 24/7 acasă sau în mișcare.
NOVOMATIC România este prima companie care a introdus în țară conceptul de Joc Responsabil și are o colaborare de lungă durată cu autoritățile locale în lupta împotriva pirateriei, jocurilor ilegale și promovarea participării într-un mod responsabil în jocurile de noroc.
NOVOMATIC România este membru fondator al ROMSLOT, asociația de operatori de jocuri de noroc.
De-a lungul timpului, compania și-a consolidat poziția de lider de piață prin folosirea celor mai noi tehnologii high-tech și prin know-how-ul oferit de Grupul NOVOMATIC.