Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Grupul NOVOMATIC

NOVOMATIC AG este una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, fiind fondată de către profesorul Johann F. Graf, în 1980.

NOVOMATIC AG grup este activ ca furnizor de servicii complete în toate segmentele industriei jocurilor de noroc. Prin filialele sale internaționale extinse, oferă un portofoliu omni-channel cuprinzător de produse pentru parteneri și clienți din întreaga lume. Această gamă de produse conține jocuri și servicii, sisteme de management și sisteme de plată, soluții online, mobile, soluții de pariuri sportive, precum și o serie întreagă de alte produse și servicii de primă clasă.

Principalele piețe de desfășurare a activității includ statele membre ale Uniunii Europene, precum și Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. NOVOMATIC activează în țări precum: Austria, Germania, Marea Britanie, Italia, Țările de Jos, CEE / SEE și America Latină.

Filiala NOVOMATIC AG acționează ca un holding pentru numeroase companii naționale și internaționale, precum și de investiții în industria jocurilor de noroc. Acestea includ cazinouri, săli de joc, operațiuni de video loterie, agenții de pariuri sportive, precum și dezvoltarea, producția și vânzarea la nivel mondial de echipamente de joc electronice.

De asemenea, compania este lider în producția echipamentelor de joc din Europa, furnizând una dintre cele mai numeroase game de produse din industria jocurilor de noroc.