Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Cariere

Novomatic România oferă locuri de muncă fascinante și pline de provocări în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de producție și service în domeniul tehnologiei jocurilor de noroc din întreaga lume.
Angajații noștri sunt cele mai valoroase active ale noastre, iar capacitatea noastră de a ne menține poziția de lider se datorează devotamentului, competențelor și hotărârii acestora.
Suntem în căutare de oameni ambițioși dispuși să contureze viitorul companiei alături de noi, în cadrul unui mediu creativ și sigur.
Pentru mai multe informații despre posturile disponibile, program, pachete salariale si alte beneficii, sunati la 0746 250 504 sau depuneti CV-ul in cea mai apropiata sala/agentie ADMIRAL/TIP&CASH.

25000
angajati global
700
angajati in Romania
100
angajati care au mai mult de 10 ani vechime in companie
77
angajati la Suport Tehnic in Romania

Laura Boșneag, Sales Manager, NOVOMATIC Group in Romania:

“M-am alăturat echipei NOVOMATIC România în urmă cu aproximativ nouă ani, timp în care am acumulat experiență atât în domeniul operativ cât și în cel al vânzărilor.
Atât pentru mine cât și pentru clienții noștri, NOVOMATIC înseamnă stabilitate, inovație și garanția de a livra tehnologie câștigătoare. Consider că loialitatea și satisfacția clienților ne oferă motivația necesară pentru a îmbunătăți zilnic calitatea serviciilor oferite”.

Octavia Marincovici, Financial Manager, NOVOMATIC Group in Romania:

“In urmă cu șaisprezece ani când m-am alăturat grupului NOVOMATIC, domeniul jocurilor de noroc era nou pentru mine.
Aceasta a reprezentat pentru mine o șansă, o provocare și mai ales o oportunitate de a fi parte dintr-o echipă cu experiență și viziune internațională în acest domeniu. Mă bucur să fac parte din această echipă, fiecare zi este diferită.
Consider că cel mai important este respectul pentru munca pe care o desfășurăm fiecare dintre noi.”

Mioara Cocea, Legal Manager, NOVOMATIC Group in Romania:

“Sunt în echipa NOVOMATIC România de nouă ani iar pentru mine, cele mai importante aspecte în toată această perioadă au fost stilul de lucru caracterizat de seriozitate și grija lucrului bine făcut, verticalitatea și hotărârea în decizii dar și sprijinul primit din partea managementului pentru a evolua din punct de vedere profesional, pentru a învăța cât mai multe și pentru a crește împreună cu echipa NOVOMATIC România.”