Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Responsabilitate corporativa sociala

NOVOMATIC și-a stabilit obiectivul de a fi un pionier în industrie când vine vorba de responsabilitate socială și ecologică.

Strategy CSR NOVOMATIC Romania

 

CSR- Strategie

Principiul călăuzitor care se afla in centrul activitatilor de CSR ale NOVOMATIC: „Succesul poate fi obținut doar prin asumarea responsabilității („Câștig responsabil”). Viziunea este de a fi cel mai inovator și responsabil furnizor de Divertisment Responsabil.

Domeniile strategice de acțiune formează nucleul strategiei de CSR pe termen lung.

În cadrul acestor piloni, sunt stabilite obiective și măsuri pentru a ajuta NOVOMATIC să se dezvolte în conformitate cu această viziune.

Au fost definiți indicatori cheie de performanță (KPI) semnificativi și măsurabili pentru a gestiona dezvoltarea CR și pentru a o comunica părților interesate externe. În acest fel, performanța CSR este clar măsurabilă și transparentă, similară cu performanța financiară.

Responsabilitate corporativa NOVOMATIC

 

"PROGRAM DE PREVENIRE SI REDUCERE A CANTITATII DE DESEURI"

NOVOMATIC Romania protejeaza mediul prin reciclarea sustenabila a echipamentelor vechi

Retragerea si casarea echipamentelor vechi de pe piata, originale NOVOMATIC, prin intermediul unei campanii dedicate, pe o perioada nedeterminata. Pentru a incuraja procesul de reciclare, partenerii au posibilitatea de a benefia de discounturi speciale pentru a achizitiona echipamente noi, originale NOVOMATIC, daca le ofera, la schimb, pe cele vechi.

Gradina de legume NOVOMATIC Romania

Deja devenita o traditie pentru zilele de vara, la sediul NOVOMATIC Romania este gradina de legume proaspete, unde angajații nostri isi pot recolta propriile legume pentru lansare. Scopul nostru este promovarea unei vieti sanatoase.

Campanie donare Sange

Împreuna cu autoritatile din Romania, Centrul de Transfuzie Sanguina al MAPN, am organizat o campanie la sediu, colegii nostri au fost invitati sa doneze sange pentru a salva vieti.

Mesaje motivationale angajati

O alta modalitate de a multumi echipei NOVOMATIC Romania. Impreuna gasim solutii prin care sa depasim aceasta perioada grea.

Promovare condus preventiv angajati

Pentru a le atrage atentia colegii nostri, care se deplaseaza zilnic la locul de munca, cu privire la conducerea responsabila, am lansat campania: „Conducerea nu este un joc! Fiti atenti in trafic!” promovata in interiorul companiei.

"Plantam fapte bune in Romania" Scortoasa (Buzau) si Mihoveni (Suceava)

In 2019 si 2021, 50 de colegi au mers la Scortoasa si Mihoveni pentru a planta copaci, in cadrul acestui eveniment am facut un mic pas pentru a ne sustine ecosistemul.