Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

RECONNECT @ NOVOMATIC – primul eveniment in-house al anului, pregătit de NOVOMATIC România

Company -

Producătorii de jocuri de noroc sunt nerăbdători  să prezinte ultimele noutăți și trenduri din domeniu, iar NOVOMATIC România a ales să spargă gheața incertidunilor cauzate de pandemie și să organizeze pentru partenerii săi  primul eveniment in-house al acestui an, în condiții depline de siguranță. Astfel, în perioada 20 - 24 Septembrie, sediul NOVOMATIC România își va deschide porțile și va aduce oferte surprinzătoare clienților prezenți.

După o perioadă îndelungată de timp în care tuturor ne-au lipsit întâlnirile și socializarea și în contexul amânării evenimentului Entertainment Arena Expo, echipa NOVOMATIC România a decis să organizeze o expoziție in-house, adresată exclusiv specialiștilor din domeniu, partenerilor și clienților. Scopul acestui eveniment este de reconectare, socializare, dar și prezentarea noutăților și a celor mai bune oferte ale anului 2021.

Echipa NOVOMATIC România invită partenerii de business să descopere o serie de noutăți, printre care link-ul de Jackpot Progressive, echipamente de top și cele mai noi mixuri de joc, cât și alte oferte special concepute pentru acest eveniment, care vor fi dezvăluite pe parcursul săptămânii viitoare. Ofertele pregătite sunt valabile exclusiv pe durata evenimentului in-house. Suplimentar, toate comenzile înregistrate vor beneficia de un discount de 5%.

Expoziția in-house va avea loc respectând cele mai stricte norme de siguranță sanitară în contextul COVID-19.

Evenimentul este unul exclusivist, iar accesul se face doar pe bază de programare și confirmare în prealabil.

Pentru a afla mai multe detalii, echipa de vânzări NOVOMATIC România vă stă la dispoziție, la adresa de e-mail: sales@admiralromania.ro

Downloads