Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

RECONNECT @ NOVOMATIC – o expoziție in-house inedită, care a adus în atenția partenerilor produsele anului

Company -

În perioada 20 - 24 Septembrie a avut loc prima expoziție in-house din industrie a anului, RECONNECT @ NOVOMATIC, la sediul central, adresată exclusiv partenerilor și clienților. Pe parcursul celor cinci zile, și-au făcut apariția la eveniment atât parteneri din toată țara, cât și partenerii media din industrie, nerăbdători să vadă noutățile pregătite, amplasate într-un showroom reamenajat complet pentru această ocazie și să profite de ofertele atrăgătoare valabile doar pe perioada evenimentului.

,,Prin acest concept de expoziție in-house ne-am propus să ne reconectăm cu industria jocurilor de noroc după o perioadă de incertitudine, să prezentăm noutățile din domeniu, să găsim împreună soluții win-win și să socializăm în condiții de siguranță deplină.” a declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

 

Printre vedetele maratonului de oferte s-au numărat:

  • Black 𝗜𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗟𝗶𝗻𝗸  în ediție limitată - pachetul complet de Jackpot Link Progressive ce conține echipamentul de joc performant FUNMASTER 𝟮.𝟮𝟳, care oferă jocurilor o prezentare modernă pe cele două ecrane de 27” și confort ergonomic de top pentru toți clienții, în timp ce aceștia se bucură de selecția de 30 de titluri clasice și moderne din noul mix 𝗜𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗟𝗶𝗻𝗸Series 1.
  • 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗟𝗶𝗻𝗸 𝗖𝗮𝘀𝗶𝗻𝗼 - pachetul complet de Jackpot Link Progressive, în ediție limitată, în care regăsiți unul dintre cele mai apreciate echipamente NOVOMATIC, elegantul PANTHERA™ 2.27, ce oferă performanță și o experiență de neuitat împreună cu CASH CONNECTION™ Edition 2 - o ediție specială alcătuită din șase dintre cele mai de succes jocuri NOVOMATIC din toate timpurile. Fiecare joc vine cu o nouă caracteristică Jackpot: LOCK ‘N’ WIN care încântă jucătorii cu premii instantanee, premii Bonus și tot mai multe șanse pentru nivelurile mari ale Jackpotului.
  • 𝗫𝗧𝗘𝗡𝗦𝗜𝗢𝗡 𝗟𝗜𝗡𝗞 - pachetul complet de Jackpot Link Progressive, include o selecție impresionantă de cinci jocuri noi, iar Jackpoturile GRAND și MAJOR oferă jucătorilor multiple șanse de câștig. În plus, echipamentul de joc 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗛𝗘𝗥𝗔𝗖𝘂𝗿𝘃𝗲 𝟭.𝟰𝟯 și accesoriile aferente, completează viziunea către câștigul mult visat.
  • 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗮 𝗖𝗔𝗦𝗛 𝗖𝗢𝗡𝗡𝗘𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡𝗩𝗼𝗹. 𝟭 - pachetul complet de Jacpot Link Progressive care, împreună cu echipamentul de joc PANTHERA™ 2.27, pune la dispoziția pasionaților un mix impresionant de faraoni, fructe, farmece asiatice și clasice, plus un gram de noroc irlandez, ce garantează o experiență unică. Fiecare joc oferă, printre multe alte puncte de atracție, caracteristica 𝗟𝗼𝗰𝗸 '𝗡' 𝗪𝗶𝗻 cu câștiguri suplimentare și șansa de a câștiga unul dintre Jackpot-urile GRAND sau MAJOR.

Fiecare dintre pachetele de Jackpot Link Progressive conține minimum patru echipamente de joc, însoțite de un display de jackpot LED de înaltă calitate și măsuțe iluminate, dotate cu port USB de încărcare.

 

  • 𝗡𝗢𝗩𝗢 𝗟𝗜𝗡𝗘𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗫𝟮, ce cuprinde gama completă de jocuri clasice, plus o selecție fină de noi apariții ce vor pune pasionații în dificultatea de a alege. Disponibil acum pe echipamentul GAMINATOR® Scorpion 2.24, ce creează o experiență de joc electrizantă în sălile de joc.
  • 𝗚𝗮𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿® 𝗠𝗬 𝗖𝗔𝗦𝗛 Edition 𝟭, un mix de jocuri ce aduce divertisment fără sfârșit printr-o ofertă uriașă de 42 de titluri de jocuri cu notorietate, plus 3 jocuri progressive independente cu noua caracteristică 𝗟𝗼𝗰𝗸 '𝗡' 𝗪𝗶𝗻: MY CASH - Charming Lady™, MY CASH - Book of Ra™ și MY CASH - Sizzling Hot™. Mixul este disponibil împreună cu bine-cunoscutul echipament de joc NOVOSTAR® SL 3.27, care combină tehnologia de vârf cu stilul modern și designul ergonomic pentru a oferi jocurilor o nouă strălucire.

În cadrul expoziției, au putut fi testate și noutățile de la APEX. CLOVER LINK XTREME  este pachetul complet de Jackpot ce oferă oportunitatea de a juca jocurile preferate într-o ediție Xtreme, având integrată noua funcție Double Clover și posibilitatea de a multiplica, de două sau chiar de trei ori, nivelurile Major sau Grand de câștig. Experiența este completată de echipamentele moderne de joc PINNACLE PREMIUM SL și Pinnacle 24 BLACK SERIES.

 De asemenea, cornerul TIP & CASH, alcătuit din echipamente reprezentative unui parteneriat (terminale de pariere, TV afișaj cote, TV afișaj Keno) a atras atenția vizitatorilor. Aceștia au putut descoperi oferta avantajoasă „Partener 50%”, care reprezintă cea mai bună condiție de colaborare din România. Cei interesați au apreciat meniul modern, ușor de utilizat, îndreptat către clienți, precum și produsele și opțiunile de pariere diversificate integrate pe terminale.

,,Sunt mulțumit că am reușit să creez, împreună cu echipa mea, cadrul perfect pentru a face acest eveniment posibil, dar cea mai mare satisfacție este feedback-ul partenerilor noștri, care au primit foarte bine această invitație a porților deschise. Am simțit că i-am primit acasă, am simțit reciprocitate și nevoia de socializare după o perioadă care ne-a provocat pe toți.” a continuat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

 

Accesul s-a făcut doar pe bază de programare în prealabil și a avut loc respectând cele mai stricte norme de siguranță sanitară în contextul COVID-19. La fel ca și celelalte demersuri realizate de către NOVOMATIC România în a seta trendurile în industria de jocuri de noroc, inițiativa organizării unui eveniment dedicat partenerilor de profil, pe fondul amânării cu încă un an a evenimentului românesc B2B - Entertainment Arena Expo, a fost una inspirată și foarte apreciată. Ca dovadă a fost numărul mare de vizitatori care s-au programat, dar și a numărului mare de comenzi înregistrate.

Compania NOVOMATIC România caută în permanență soluții echitabile pentru a susține industria jocurilor de noroc și pentru a fi alături de partenerii săi, având convingerea că doar prin construirea și consolidarea unor parteneriate durabile provocările se pot transforma în oportunități. Experiența de mai bine de 30 de ani dobândită pe piața românească asigură flexibilitatea și competența de a răspunde cerințelor exigente ale clienților săi și, mai mult decât atât, de a veni în întâmpinarea acestora cu soluțiile potrivite.

Downloads