Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Platforma admiral.ro marchează un an de când este operată integral de NOVOMATIC România

Company -

Mai 2020

Compania ADMIRAL ONLINE marchează un an în care a reușit să bifeze realizări semnificative și schimbări de strategii, datorită noii echipe operaționale a website-ului www.admiral.ro. În urmă cu un an, la începutul lunii mai, în vreme ce  alte afaceri păreau că au înghețat în incertitudinea pandemiei, ADMIRAL România și-a extins portofoliul și a preluat cu succes partea operațională a platformei de jocuri de noroc online ADMIRAL, a recrutat noi specialiști, a setat noi obiective de business și a implementat campanii dedicate, centrate pe extinderea și îmbunătățirea experienței jucătorilor, dar și pe retenția acestora.

Personaje

Lansată inițial de Greentube Malta See Limited, în 2017, cu susținerea și experiența Grupului NOVOMATIC România, platforma s-a integrat cu succes pe piața din România și a oferit o gamă largă de jocuri, dezvoltate de cei mai cunoscuți și apreciați furnizori, precum NOVOMATIC, GREENTUBE, NETENT, APEX, EUROCOIN. De asemenea, a oferit jucătorilor oportunitatea de a se bucura și în mediul online de  experiența unor jocuri clasice de masă, precum blackjack, ruletă sau video-poker.

Contextul transferului de business a fost unul favorabil deoarece jocurile de noroc s-au mutat în mediul online pe fondul închiderii sălilor de jocuri de noroc. Restricțiile au influențat comportamentul jucătorilor, care au avut un motiv în plus pentru migrarea către jocurile de noroc online în vederea recreării, chiar dacă, inițial, nu simțeau o apetență deosebită pentru acest tip de joc.

Strategia avută în vedere pentru construirea campaniilor s-a focusat pe creșterea vizibilității brandului ADMIRAL, brand puternic și de tradiție, prezent în România de peste 30 de ani. Noua echipa ADMIRAL ONLINE mizează pe experiența acumulată în gestionarea brandului din verticala de landbased și vine în întâmpinarea preferințelor și nevoilor clienților din sălile de jocuri, care au acum posibilitatea de a-și extinde sesiunile de joc și din confortul casei sau de oriunde doresc. Astfel, focusul echipei ADMIRAL Online este crearea unei experiențe unice pentru jucători și oferirea de beneficii care pot fi utilizate atât în mediul online, cât și în sălile de jocuri aparținătoare brandului din România. 

G.

,,Tendința ascendentă a jocurilor de noroc în mediul online era deja previzibilă, însă împrejurările ultimului an au favorizat ca eforturile și strategiile de business să se concentreze mult mai mult în  această direcție. Pentru noi, această sinergie dintre jucătorul din sala de joc și cel din online este posibilă datorită brandului unic ADMIRAL și suntem încrezători în rezultate pozitive. Este clară ascensiunea online-ului în viața tuturor și este evident ca mulți clienți preferă jocul virtual, întrucât platformele pe care funcționează cazinourile online le oferă uneltele necesare pentru o experiență de joc cât mai apropiată de cea dintr-un cazinou terestru, în deplină siguranță. Consider că activitățile zilnice ale utilizatorilor din mediul online și piața jocurilor de noroc au creat natural o convergență care s-a dovedit ca răspunde eficient nevoilor consumatorilor.”, a declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

În contextul pandemiei, echipa a identificat o nouă oportunitate și în ultimele 6 luni a pus un focus susținut asupra ofertei de pariuri sportive, astfel încât se poate declara că, în prezent, ADMIRAL ONLINE a devenit una dintre destinațiile favorite ale jucătorilor de pariuri sportive din țară.

În plus, portofoliul de sloturi continuă să crească constant în fiecare lună și va înregistra o creștere masivă odată cu adăugarea de noi producători de top în lista furnizorilor de sloturi și produse live, planificate pentru Q2 si Q3.

Pe viitor, se va miza în continuare pe o colaborare foarte strânsă cu Grupul NOVOMATIC/Greentube, care pentru ADMIRAL ONLINE va rămâne cu siguranță cel mai important furnizor de conținut. Drept dovadă, toate producțiile de noi titluri marca NOVOMATIC/Greentube sunt și vor fi lansate pe piața din România, în premieră și cu o exclusivitate temporară, prin intermediul platformei ADMIRAL.ro.

Un alt element important al strategiei de adaptare la particularitățile pieței a fost introducerea departamentului de Affiliate în echipa care coordonează eforturile generice de marketing ale noii echipe.  Acest demers contribuie la crearea unei legături strânse cu partenerii, pentru a răspunde mai rapid solicitărilor și sugestiilor venite din partea acestora. Împărtășirea scopului comun, de a deveni din ce în ce mai eficienți mai profitabili a avut drept rezultat creșterea gradului de satisfacție și a numărului de parteneri ai ADMIRAL ONLINE.

 

Downloads