Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC se alătură celei de-a 15-a ediții a Entertainment Arena Expo, cel mai important eveniment B2B din industria de jocuri de noroc: “Continuăm să revoluționăm piața jocurilor de noroc!

Trade Shows -

Suntem încântați să anunțăm că participăm la Entertainment Arena Expo, pentru cea de-a 15 ediție, în perioada 5-7 septembrie 2023, la Romexpo.

Vă invităm să ne vizitați standul și să descoperiți surprizele și ofertele speciale pe care vi le pregătim. Gazda acestei ediții este Diana Munteanu, care ne-a însoțit și în ultimele două ediții. Ea vă așteaptă cu nerăbdare să testați produsele noastre de înaltă calitate și să participați la turneele surpriză, unde anul acesta vom acorda premii exclusive! Ilie Năstase, Brand Ambasadorul admiral.ro, va fi prezent pentru a semna autografe și pentru fotografii în cornerul dedicat.

Anul acesta portofoliul a fost extins cu noi produse revoluționare, care acoperă toate nevoile operatorilor, de la cele dedicate barurilor tip AWP, până la săli de joc și agenții de pariuri sportive.

“Descoperiți tendințele și inovațiile din industria jocurilor de noroc sub marca NOVOMATIC. Așa cum v-am obișnuit, dorim să vă surprindem cu produse atrăgătoare, oferte și programe avantajoase. Vedetele acestei ediții sunt cele patru tipuri de pachete cu jackpot-uri link progresiv, care includ o selecție de jocuri inovatoare cu funcții speciale. Suntem pregătiți cu un program special pentru conversia echipamentelor de joc NOVOMATIC, conform noilor norme legislative. Sunt mândru să anunț că echipa noastră depune eforturi remarcabile pentru a realiza o ediție cu totul specială și inedită. Ne-am angajat să oferim participanților o experiență memorabilă și să le oferim ceva unic în cadrul evenimentului.” - Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Suntem nerăbdători să vă prezentăm ultimele lansări de echipamente, printre care se remarcă seria de echipamente de joc BLACK EDITION. Oferă o flexibilitate extinsă prin cele trei noi versiuni de cabinete: BLACK EDITION II 3.27, BLACK EDITION II XL 3.32 și BLACK EDITION II 1.49J. Toate cele trei versiuni impresionează prin designul lor captivant, sofisticat și o vizibilitate optimă a jocurilor. În plus, se evidențiază prin contrastul armonios creat de finisajul negru și conceptul inovator de iluminare LED-uri.

În centrul atenției acestei ediții se află cele mai impresionante pachete de jackpot progresiv de pe piață:

"PLATINUM Package" oferă o combinație impresionantă de hardware și software, incluzând echipamentul de joc DIAMOND X 1.55J cu mix-ul de joc XTENSION LINK. Acest pachet vine cu o selecție de 5 titluri incitante, care beneficiază de 2 niveluri de jackpot progresiv.

“GOLDEN Package” reprezintă o oportunitate de aur! NOVO LINE™ GOLDEN LINK™ Edition 1 combină distracția de jackpot progresiv cu jocuri gratuite și speciale. Acest pachet este disponibil împreună cu echipamentul de joc DIAMOND X™ 3.32, amplasat pe o insulă premium. Este un Pachet de Aur pe care cu siguranță nu vreți să-l ratați!

“SILVER Package” este un combo de succes în sălile de joc! Disponibil cu Panthera 2.27 și noul mix de joc NOVO LINE CASH CONNECTION Edition 4, care include o selecție de 20 de titluri cu jackpoturi link progresiv.

“BRONZE Package” reprezintă o insulă jackpot, extrem de atractivă, fiind acum disponibilă la un preț avantajos! Unul dintre cele mai căutate echipamente de joc, FUNMASTER 2.27, este disponibil împreună cu noul mix de joc IMPERA LINK Series 2, care oferă o colecție impresionantă de 41 de titluri cu jocuri gratuite și dublaje.

Proaspăt lansat pe piața din România, PRIMUS PRO, este o soluție rentabilă ce oferă un raport calitate-preț fără egal. Acesta reprezintă cea mai bună alternativă pentru înlocuirea echipamentelor de joc Cool Fire I.

Cel mai popular și de succes mix de jocuri, Impera Line HD, va fi lansat în premieră în România, într-o nouă versiune, Ediția 9. Această versiune aduce o selecție de jocuri clasice NOVOMATIC, precum și noi lansări, iar meniul său prietenos ajută jucătorii să-și identifice preferințele cu ușurință.

Echipa noastră de pariuri sportive vă așteaptă în cornerul special dedicat, unde puteți testa terminalele de pariuri. Vă invităm să descoperiți avantajele ofertelor valabile doar pe durata expoziției. Extindem parteneriatele în aceleași condiții avantajoase și suntem încântați să anunțăm că vă oferim o gamă și mai variată de produse, terminale de PARIURI SPORTIVE și PRODUSE LOTERISTICE complete, în funcție de tipul de afacere ales de către partener.

"Va fi o ediție pe care nu veți dori să o ratați! De la campanii, oferte și programe exclusive disponibile doar în timpul expoziției, până la surprize și premii speciale. Am creat totul cu grijă pentru a vă oferi cele mai bune condiții, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru afacerea dumneavoastră" - Laura Boșneag, Director Vânzări.

Echipa NOVOMATIC România vă este recunoscătoare pentru încrederea acordată brandului nostru. Ne străduim să vă oferim o experiență de neuitat și suntem recunoscători că apreciați eforturile noastre depuse de-a lungul timpului.

Vă așteptăm cu drag în standul nostru, pentru a ciocni un pahar de șampanie și a savura mâncare tradițională austriacă. Ne vedem la EAE 2023, standul 101!

Downloads