Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC România își susține partenerii cu oferte aniversare speciale

Company -

Compania NOVOMATIC sărbătorește 40 de ani de inovație, succes și abilitate antreprenorială, ani care au condus afacerea prin perioade de realizare, evoluție și încercări. În același timp, NOVOMATIC România sărbătorește 30 de ani în care și-a consolidat poziția de lider pe piață, într-un an plin de provocări pentru mediul de business. Deși părea intimidant inițial, pentru că ne-au fost reconsiderate toate planurile pentru acest an, credem că este o ocazie unică prin care să ne dovedim, încă o dată, profesionalismul.

În industria jocurilor de noroc, succesul a fost garantat pentru NOVOMATIC România pentru că a știut să se adapteze trendurilor și pentru că a transformat provocările legislative și financiare în oportunități de afaceri, iar acest lucru a fost posibil datorită sprijinului reciproc cu partenerii de business.

Mai mult ca oricând, în aceste vremuri tulburi, dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte aniversare prin care să vă sprijinim afacerea, în semn de recunoștință pentru că ați avut încredere în produsele și serviciile noastre timp de trei decenii.

În prag de a sărbători, considerăm că acum este prioritar pentru noi să fim alături unii de alții cu măsuri concrete, iar acest lucru va reprezenta pentru noi cea mai mare realizare care să încununeze cei 30 de ani de succes în România.

Am pregătit pentru partenerii noștri oferte speciale aniversare, atât pentru contractele de închiriere, cât și pentru cele de vânzare.

Pentru contractele existente de închiriere, NOVOMATIC oferă GRATUIT chiria pentru perioada 15 iunie - 30 iunie 2020.

Partenerii pot beneficia 2 luni GRATUITE la prelungirea contractelor de închiriere existente, conform ofertei de aniversare transmise, pentru prima și ultima lună din contract. Ofertă este valabilă pentru toate contractele care vor fi reînnoite până la data de 31 Decembrie 2020.

De asemenea, a pus la dispoziție partenerilor o facilitate de plată suplimentară pentru contractele de închiriere existente, prin care clientul poate opta pentru plata chiriei pentru primele 3 luni de la redeschiderea activității în condiții egale, în rate până la sfârșitul anului 2020. Ofertă este valabilă pentru toate contractele care vor fi reînnoite până la data de 31 Decembrie 2020.

Pentru contractele de vânzare, partenerii pot solicita reeșalonarea ratelor din contractele de vânzare existente/prelungirea contractului cu 3 – 6 luni. Numărul ratelor reeșalonate se va stabili în funcție de numărul de aparate achiziționate, cu fiecare client în parte.

În plus față de aceste oferte, NOVOMATIC România a mai pregătit o surpriză specială, campania promoțională CELEBRATE&WIN TOGETHER. Rămâneți alături de noi pentru mai multe detalii.

Pentru mai multe informații despre ofertele aniversare, contactați echipa noastră de vânzări pe: sales@admiralromania.ro

Downloads