Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC România extinde perioada de grație pentru proiectul demarat împreună cu NEWTON

Company -

Succesul înregistrat și beneficiile aduse operatorilor care au profitat de ofertele avantajoase din cadrul proiectului special, demarat în colaborare cu NEWTON SLOTS, dar și a interesului partenerilor de a schimba echipamentele și plăcile de joc la prețuri preferențiale, a determinat compania NOVOMATIC România să extindă termenul de valabilitate a ofertei, în aceleași condiții.

Din cauza contextului generat de pandemie în industria jocurilor de noroc, procedurile de schimb  din cadrul ofertei preferențiale pe care NOVOMATIC România a pus-o la dispoziție partenerilor NEWTON SLOTS au fost îngreunate atât din punct de vedere financiar, cât și logistic. Astfel, NOVOMATIC România a extins perioada de valabilitate a campaniei pentru sprijinirea partenerilor până la data de -01.09.2020.

Amintim că, prin acest program, partenerii au posibilitatea de a-și achiziționa în 12 sau 24 rate echipamente originale NOVOMATIC, dotate cu cele mai noi mix-uri de joc sau să le închirieze. Pentru fiecare echipament de joc contrafăcut se oferă un voucher în valoare de 1,000 €, iar în cazul plăcilor de bază, în valoare de 500 €.

Prin acest proiect, pe langă sprijinul pe care dorește să îl ofere operatorilor, NOVOMATIC România subliniază, încă o dată, faptul că, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, copiile ilegale ale produselor originale și exploatarea ilegală aduc pe piața neagră diferite consecințe de natură penală și socială. În plus, copiile ilegale ale produselor originale sunt principala sursă pentru piața neagră sau exploatarea ilegală, cu toate consecințele conexe.

De-a lungul celor 30 de ani de succes pe piață, NOVOMATIC România s-a implicat în mod activ prin programe dedicate, workshop-uri si evenimente, o parte dintre acestea organizate împreună cu autoritățile, în vederea prevenirii și combaterii contrafacerii. Responsabilitatea în calitate de producător este promovarea și susținerea unui mediu de afaceri corect, atât din punct de vedere al operatorilor, cât și al clienților. Parte din multiplele actiuni întreprinse este și acest proiect realizat împreună cu NEWTON, în urma căruia au fost casate până acum 326 de echipamente de joc contrafăcute.

Downloads