Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC prezintă “Samurai Beauty” la Las Vegas

Trade Shows -

Las Vegas / Gumpoldskirchen, 14 octombrie 2019 (OTS) - În perioada 15 - 17 octombrie, NOVOMATIC se va alătura companiei australiene, Ainsworth Game Technology Ltd., în care NOVOMATIC deține o participație majoritară, pentru a prezenta portofoliul extins de produse al grupului la G2E stand #1259. Oferta variază de la noi jocuri pentru piețele cazinourilor – va fi lansat jocul cu temă asiatică „Samurai Beauty™” – de la jackpot-uri progressive noi, sisteme de administrare a cazinourilor, soluții de pariuri sportive precum NOVOMATIC ActionBook ™ și produse inovatoare pentru piețele VGT. Mai mult, vizitatorii pot descoperi produse online și de jocuri la standul NOVOMATIC.

Pentru a treia oară în lunga istorie a NOVOMATIC de a participa la cel mai mare târg de jocuri din SUA, NOVOMATIC va expune la Las Vegas, un stand comun împreună cu Ainsworth. „Statele Unite este o piață în creștere, importantă pentru NOVOMATIC - împreună cu Ainsworth intenționăm să creștem semnificativ cota noastră de piață pe termen mediu. Acesta este motivul pentru care ne prezentăm din nou împreună în acest an”, a subliniat CEO-ul NOVOMATIC, Harald Neumann, în perioada premergătoare G2E.

„Datorită liberalizării pariurilor sportive în Statele Unite, piața locală este tot mai importanță pentru noi. Am urmărit evoluțiile pe segmentul de pariuri sportive din SUA cu mare interes ”, a spus Neumann. „Din această cauză, NOVOMATIC cooperează strâns cu furnizorii de servicii internaționale de media sportivă și pariuri sportive pentru a dezvolta în continuare linia noastră inovatoare de produse și soluții de pariuri sportive. Acestea vor fi prezentate într-o secțiune separată a standului NOVOMATIC. Prin urmare, inovațiile și prezența noastră la G2E sunt factori cheie pentru succes ”, explică Neumann.

În plus, NOVOMATIC, împreună cu organizatorul expoziției G2E, AGA (American Gaming Association) și AGEM (Asociația Producătorilor de Echipamente de jocuri), sprijină RTP (Return to Player) 5k Glow Fun Run din Las Vegas, care lansează și American Games Fair, vizitatorii și personalul pot participa la această desfășurare caritabilă. Veniturile vor fi redirecționate catre  Joc Responsabil.

Downloads