Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC pregătește o ediție inedită ICE Totally Gaming

Trade Shows -

Anul 2023 marchează revenirea NOVOMATIC la ICE, ca prim eveniment tradițional al anului, în care toți furnizorii cheie ai industriei se adună la Londra pentru a întâlni personal clienții, partenerii și colegii din industrie. Între timp, departamentele de cercetare și dezvoltare fac ultimele retușuri la portofoliul de produse menit să seteze trendul în industrie.

Gumpoldskirchen, 22 decembrie 2022 – Niciodată un spectacol ICE Totally Gaming nu a fost așteptat cu atâta nerăbdare ca ediția din 2023 a celui mai important eveniment din industria jocurilor de noroc, care va avea loc în perioada 7-9 februarie sub motto-ul „Mai puternici împreună” la ExCeL Londra.

NOVOMATIC își va menține poziția de cel mai mare expozant pentru a prezenta o gamă largă de produse, care cuprinde sisteme, hardware și conținut pentru diversele segmente și piețe ale industriei internaționale de jocuri. Vizitatorii standului NOVOMATIC se vor bucura de noutăți, precum și de ospitalitatea tradițională austriacă într-un stand expozițional complet nou.

Portofoliul de produse NOVOMATIC pentru 2023 va satisface orice cerere a operatorilor – de la produse dedicate cazinourilor și săli de joc, sisteme AWP, inclusiv tehnologii biometrice pentru soluții moderne de acces, până la soluții securizate de gestionare a numerarului, până la produse de pariuri sportive și soluții de jocuri online pentru piețele care sunt în creștere în multe regiuni ale lumii. Noutățile vor fi prezentate atât în ceea ce privesc noile echipamente, cât și al componentelor hardware, mixuri de joc printre și noi jackpoturi Progressive în premieră la ICE. În diferitele zone dedicate ale standului expozițional, experți de la sediul central NOVOMATIC și subsidiarele sale printre care și echipa dedicată din România, vor fi la fața locului: NOVOMATIC Gaming UK, NOVOMATIC Țările de Jos și NOVOMATIC Gaming Spania vor avea expoziție dedicată produselor specifice pieței și la fel vor fi Ainsworth, Apex, Fazi, Greentube, NBS, NOVOCash și multe altele.

Thomas Schmalzer, Vicepreședinte Global Sales NOVOMATIC AG spune: „Echipele noastre au așteptat întotdeauna cu nerăbdare ICE, dar în acest an abia așteptăm să prezentăm rezultatele eforturilor noastre intense de dezvoltare din ultimele luni. Vor fi cu siguranță câteva surprize: vești incitante în segmentul echipamentelor de joc și upgrade-uri pentru liniile noastre de produse cele mai de succes, toate acestea vor oferi jucătorilor divertisment proaspăt și incitant, rezultând performanțe premium și un ROI rapid pentru operatorii de jocuri.”