Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC acum certificat G4, cel mai înalt standard internațional de protecție a jucătorilor

Corporate Responsability -

Gumpoldskirchen, 7 noiembrie 2019 (OTS) - Această certificare, care depășește standardele prevăzute de lege, consolidează poziția NOVOMATIC ca furnizor de joc responsabil. În același timp, confirmă eficacitatea tehnologiei NOVOMATIC oferită în întreaga lume pentru a îmbunătăți protecția jucătorilor.

„Grupul NOVOMATIC este una dintre cele mai mari companii de tehnologie de jocuri din lume, cu peste 30.000 de angajați, ceea ce implică o responsabilitate specială, ce impune certificarea activității noastre în conformitate cu cele mai stricte standarde de protecție a jucătorilor din întreaga lume. Acest lucru creează un standard ridicat în cadrul grupului, permițându-ne astfel să ne ajutăm clienții să folosească produsele și serviciile într-un mod sigur. ”, a declarat CEO-ul NOVOMATIC, Harald Neumann. „Suntem mândri că suntem prima companie austriacă și singura din toată lumea care a primit râvnitul premiu G4 în cele mai importante segmente de afaceri din industria jocurilor. Această recunoaștere subliniază conducerea industriei noastre și recunoaște eforturile noastre de a oferi divertisment responsabil. ”

G4 este standardul internațional pentru joc responsabil. A fost înființată în 2003 de experți în domeniul prevenirii dependenței de jocuri și a jocurilor responsabile. Standardul depășește cu mult ceea ce prevede legislația și este considerat de experți drept cel mai recunoscut standard din lume care acoperă toate segmentele de afaceri ale unei companii de jocuri. Aproximativ 100 de criterii sunt testate de către auditori independenți înainte de acordarea certificării. Acestea variază de la ghiduri interne și coduri de conduită, instruire a personalului privind prevenirea dependenței, identificarea vârstei și protecția tineretului, până la informații pentru clienți cu privire la riscurile jocurilor, instrumente de autolimitare și opțiuni de auto-blocare. Certificatul trebuie reînnoit la fiecare doi ani prin intermediul certificatului de certificare pe baza îmbunătățirilor aduse. Standardul este actualizat continuu pentru a reflecta cele mai recente descoperiri științifice.

NOVOMATIC AG și un număr de zece dintre cele mai performante filiale din Austria, Germania, Regatul Unit și Olanda au trecut cu succes în procesul strict de certificare G4. Lucrările pentru certificarea altor companii sunt deja în curs.

„Suntem încântați că am obținut râvnita certificare G4, care este unică în industrie la această scară în multe țări și segmente de afaceri. Aceasta ilustrează abordarea noastră responsabilă pentru protecția tinerilor și a jucătorilor. Cu toate acestea, arătăm și cât de important este pentru noi jocul responsabil în poziția noastră de furnizor de tehnologie ”, a spus dr. Eva Glawischnig, Managerul Grupului CR și Sustenabilitate.

"Sunt încântat că NOVOMATIC și cele mai mari filiale internaționale ale acesteia au fost certificate la standardul G4 într-un singur an", a declarat Ynze Remmers, auditor principal al Global Gambling Guidance Group. „NOVOMATIC s-a separat de restul, nu doar anunțând o protecție completă și eficientă a jucătorilor, ci, prin faptul că a auditat-o în exterior, în conformitate cu criteriile noastre stricte și angajându-se să îmbunătățească continuu pe baza recomandărilor noastre de recertificare viitoare."

Vă rugăm să consultați www.gx4.com pentru mai multe informații despre standardul de protecție a jucătorilor G4.

Downloads