Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC la EAE în cea de-a 15-a ediție: Cum Am Creat Experiențe Unice și Memorabile în Cadrul Expoziției

Trade Shows -

Am strălucit în cea de-a 15-a ediție a celui mai mare eveniment din industria jocurilor de noroc din România, Entertainment Arena Expo. Cu fiecare ediție, am continuat să ne întrecem și să oferim vizitatorilor experiențe unice și memorabile.

   Am petrecut trei zile pline de inovație tehnologică și distracție, alături de nimeni alta decât superba prezentatoare Diana Munteanu și legenda sportului românesc Ilie Năstase. Atmosfera a fost de-a dreptul senzațională, iar noul design al standului a fost un adevărat magnet pentru vizitatori, care s-a remarcat prin iluminarea arhitecturală spectaculoasă și un stil minimalist elegant:

    “În această ediție, am prezentat noul concept al standului, care a fost apreciat de vizitatori. Spre deosebire de alte ediții, am adus un număr mai mare de noutăți în ceea ce privesc echipamentele de joc. Printre acestea, echipamentele care au stârnit cel mai mare interes din partea vizitatorilor au fost seriile Black Edition, cu ecrane de 3.27”, 3.32” și 1.49”cât și noua generație de echipamente tip slant top, Master SL. Organizatorii au fost impresionați de varietatea de programe și oferte menite să-i susțină în actualul context legislativ prin care industria trece.” Valentin-Adrian Georgescu, CEO Novomatic Romania.

Celebrul Turneu NOVOMATIC a fost la mare căutare pe tot parcursul expoziției. Clienții au participat și s-au întrecut pentru a prinde unul dintre premiile atractive oferite zilnic și au putut testa cele mai noi echipamente și mix-uri de joc. Printre cele mai apreciate se numără și Golden Link Edition 1, care include titluri clasice NOVOMATIC cu jackpot link progresiv, funcția LOCK’N’WIN și jocuri gratuite spre bucuria tuturor,. Noul echipament de tip slant top MASTER SL a fost disponibil pentru testare cu noul mix de joc IMPERA LINE Edition 9, care include 74 de jocuri, dintre care 20 sunt titluri noi.

Seriile Black Edition au fost testate și solicitate de clienți, care au fost fascinați de Black Edition 1.49J  disponibil cu mix-ul de joc Superia Cash Connection Volume 2, care include 15 titluri incitante LOCK’N’WIN. Echipamentul BLACK EDITION II 3.27 oferă jucătorilor o vizibilitate mai bună a jocurilor și a fost prezentat cu noul mix de joc IMPERA LINE Edition 9. BLACK EDITION II L 3.32 dotat cu noua editie a mix-ului de joc, IMPERA LINK™ Series 2 disponibil cu 42 de titluri.

În calitate de brand ambasador ADMIRAL, Ilie Năstase a strălucit în a doua zi a evenimentului. Acesta a oferit vizitatorilor autografe și sesiuni foto memorabile. Alături de talentata Diana Munteanu, Ilie Năstase a susținut cu entuziasm participanții Turneului Admiral.

Echipa de vânzări NOVOMATIC România a avut o misiune specială în această ediție, având în vedere contextul legislativ, pe lângă prezentarea noutăților tehnologice atât din punct de vedere al echipamentelor de joc cât și al noilor mix-uri de joc. Sub îndrumarea Sales Managerului, Laura Boșneag, clienții au fost consiliați cu privire la programele și ofertele special create pentru a susține și sprijini afacerile operatorilor.

"La elaborarea strategiei de vânzări, s-au luat în considerare toți factorii care ar putea afecta performanța afacerilor clienților noștri și am căutat să contracarăm aceste probleme prin intermediul unor programe speciale de BuyBack, opțiuni variate de plată și pachete atractive care să ofere flexibilitate. Aceste pachete permit clienților să instaleze echipamente de ultimă generație marca NOVOMATIC în locațiile lor, indiferent de tipul acestora." Laura Boșneag, Sales Manager.

Echipa tehnică, formată din Daniel Ionita și Radu Valeanu, a fost prezentă în standul pentru a oferi răspunsuri tuturor întrebărilor clienților și partenerilor. Au acoperit toate aspectele, de la cele mai recente aprobări de tip disponibile pentru kit-urile de conversii pentru echipamente de joc conform noilor norme tehnice până la cele mai noi inovații tehnice și software lansate în acest an.

Dorim să vă aducem aminte că suntem în plin proces de conversie pentru kit-urile echipamentelor de joc NOVOMATIC care nu vor mai fi conforme cu noile norme tehnice, iar programările pot fi făcute cu ușurință prin intermediul departamentului nostru de vânzări.

Acestă ediție a adus în centrul atenției un moment deosebit - lansarea brandului de pariuri sportive ADMIRALBET, sub forma unui proces de rebranding al TIP & CASH.

,,Prin conceptul său de brand, ADMIRALBET pune la dispoziție o gamă diversificată de servicii și produse, exploatate atât în agențiile proprii, cât și în cele partenere. Obiectivul este de a fi alături de clienți în orice context, asigurându-ne că experiența lor cu ADMIRALBET este fluentă și coerentă.”, a declarat Valentin – Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Suntem profund recunoscători vizitatorilor, clienților și partenerilor noștri pentru susținerea lor în cadrul expoziției și pentru implicarea lor în inițiativele noastre. Cu toții suntem parte din această experiență incredibilă și suntem nerăbdători să continuăm să vă surprindem și să vă livrăm servicii si produse revoluționare.

Downloads