Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC România își susține partenerii prin lansarea programului WIN-WIN

Investor Relations -

Operatorii jocurilor de noroc din România au primit la sfârșitul anului 2018 vestea unei noi modificări legislative care poate afecta industria pe termen lung, printre care și creșterea taxei de autorizare de la 2600€ la 3600€. În acest context, NOVOMATIC România și-a propus să își susțină partenerii de afaceri prin lansarea programului WIN-WIN, care constă în acordarea unui discount de 50% din costul suplimentar al noii taxe de autorizare.

OUG 114, aprobată pe 28 de­cem­brie 2018, a bulversat mediul de business și a adus schimbări importante cadrului legislativ aplicabil industriei jocurilor de noroc din România. Ordonanța cuprinde o serie largă de modificări, printre care amintim creșterea nivelului taxei anuale aferente autorizației de exploatare a jocurilor de noroc pentru fiecare mijloc de joc tip slot-machine clasa A, de la 2600€ la 3600€. De asemenea, o altă modificare cu impact asupra finanțelor operatorilor a fost renunțarea la bonificația cu privire la plata în avans integral a taxei anuale pentru autorizația de exploatare a echipamentelor slot-machine.

Pentru a veni în sprijinul partenerilor, NOVOMATIC România a lansat programul WIN-WIN. Acesta constă în aplicarea unui discount de 50% din costul suplimentar al noii taxe de autorizare, respectiv 42€/lună/aparat. Pentru o perioadă contractuală de șase luni, reducerea totală oferită este în valoare de 252€. Oferta este valabilă atât pentru contractele noi de închiriere, cât și pentru prelungirea contractelor existente în aceleași condiții.

,,Dorim să fim alături de clienții și partenerii noștri pentru a-și eficientiza business-ul, indiferent de schimbările legislative care apar. Lansarea acestui nou program, WIN-WIN, este dovada faptului că NOVOMATIC România caută în permanență strategii de afaceri pentru un parteneriat câștigător pentru ambele părți.”, a declarat CEO NOVOMATIC România, Valentin-Adrian Georgescu.

De-a lungul timpului, NOVOMATIC România și-a consolidat poziția pe piață și și-a demonstrat sprijinul față de parteneri prin lansarea mai multor programe și strategii de loialitate.

Anul acesta, pentru a doua oară consecutiv, la premiile Global Gaming Awards din Londra, NOVOMATIC AG a primit prestigiosul premiu ,,Casino Supplier of the Year”, care recompensează și recunoaște contribuția companiei ca furnizor de tehnologie de încredere și inovație la nivel internațional. NOVOMATIC România dispune de know-how-ul Grupului NOVOMATIC și asigură un nivel internațional de performanță și profesionalism, prin soluții adaptate nevoilor și cerințelor clienților.

 

 

 

Downloads