Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Fii la curent cu nouățile NOVOMATIC România!

Company -

Suntem pe piața din România de mai bine de 32 de ani iar cheia succesului nostru este comunicarea cu partenerii și clienții nostri. Viteza informațiilor transmise către aceștia și canalul de comunicare sunt esențiale pentru o comunicare eficientă între părți, prin urmare ne dorim să îmbunătățim acest aspect.

Vrem să fim mai aproape de clienți și parteneri și să comunicam targetat noutățile, ofertele și beneficiile, campaniile cât și buletinele tehnice atât de valoroase pentru buna funcționarea a business-ului acestora. Prin urmare, lansăm campania “Fii la curent cu noutățile NOVOMATIC România”.

O provocare la care pot participa companiile care dețin o licență valabilă de clasa I și II, eliberată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Tot ce trebuie să facă participanții, respectiv reprezentanții companiilor, este să completez formularul disponibil AICI.  

Formularul trebuie completat cu nume, prenume, date de contact (adresa de email și telefon) ale reprezentanților participantului solicitandu-i-se totodată acordul pentru prelucrarea datelor personale în vederea comunicării informațiilor legate de vânzări și marketing.  În plus, pentru a putea prezenta și transmite email-uri sau/și SMS-uri personalizate despre campanii, promoții speciale, lansări de produse și buletine tehnice este necesară bifarea căsuțelor din formular pentru  prelucrarea datelor colectate.   

Câștigătorii vor fi desemnați în mod aleatoriu prin intermediul random.org, în data de Joi, 2 Martie 2023, iar premiile puse la disponziție sunt la alegerea clienților după cum urmează:

·         Premiul I – Iphone 14 128 GB sau la alegere “Display end of bank” 2 bucăți în valoare de 1540 euro;

·         Premiul II –Apple Watch SE 44mm sau la alegere pentru o noua comandă plasată, transport gratuit pe teritoriul Romaniei în valoare de 1000 euro; acest premiu poate fi revendicat până pe 31.12.2023 ;

·         Premiul III – Voucher în valoare de 500 euro pentru mentenanță tehnică a echipamentelor de joc achizitionate sau luate în chirie de la Organizator (poate fi folosit pentru următoarea solicitare tehnică) – valabilitate până la data de 31.12.2023;

Pentru mai multe detalii puteți accesa Regulamentul campaniei atașat acestui articol în secțiunea din dreapta.

Vă invităm să vă înscrieți în campanie, vestea bună este ca aveți sansa de a câștiga un premiu atractiv pentru companie sau la alegere pentru reprezentantul companiei și chiar daca nu câștigați prin datele de contact pe care le acordați veți fi la curent cu noutățile, campaniile, ofertele last minute și beneficiile pe care le pregătim special pentru clienții noștri.