Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Fundația CHRONOLINK și NOVOMATIC România au deosebita bucurie de a anunța semnarea unui parteneriat

Company -

Fundația CHRONOLINK și NOVOMATIC România au deosebita bucurie de a anunța semnarea unui parteneriat de sprijinire a activităților prin care organizația neguvernamentală oferă acces la servicii medicale și terapii copiilor care suferă de o tulburare de spectrul autist. Contribuția financiară a NOVOMATIC permite Fundației să își consolideze programele deja demarate în acest sens, precum și a iniția noi proiecte în zone care au fost identificate drept vulnerabile, extinzându-și sprijinul spre alte două noi centre la finalul anului 2023 și începutul anului viitor.

“Credem cu tărie în promovarea incluziunii și a șanselor egale pentru toate persoanele. Oferind o mână de ajutor copiilor cu autism, precum și familiilor acestora, ne propunem să creăm o societate bazată pe compasiune și înțelegere. În plus, suntem profund conștienți de provocările unice cu care se confruntă familiile copiilor cu tulburări de spectru autist în fiecare moment al existenței acestora. Din acest motiv, susținem că implicarea activă în societate nu este doar o responsabilitate, ci și o oportunitate de dezvoltare și de integrare socială. Ne propunem să construim o lume mai incluzivă, în care fiecare individ are oportunitatea de a prospera și de a fi îmbrățișat pentru ceea ce este.”, susține Valentin-Adrian Georgescu, CEO & MD al NOVOMATIC România.

“Parteneriatul cu NOVOMATIC România deschide calea unor noi angajamente ale Fundației CHRONOLINK în direcția susținerii persoanelor cu tulburări de spectru autist, ca parte a promisiunii noastre de a sprijini această cauză. Implicarea organizației și devotamentul terapeuților conturează un viitor mai luminos pentru acești copii, care primesc o șansă suplimentară cu fiecare nou partener care se alătură misiunii noastre. Mulțumim, pe această cale, reprezentanților NOVOMATIC România pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul discuțiilor și pentru empatia manifestată față de obiectivele fundației noastre.”, concluzionează Ovidiu Ursu, directorul Fundației CHRONOLINK. 

Fundația CHRONOLINK a luat ființă la finalul anului 2022 și își propune să devină una dintre cele mai puternice voci din cadrul organizațiilor neguvernamentale care sprijină familiile și copiii diagnosticați cu o tulburare de spectru autist. Prin programele deja inițiate, Fundația oferă suport financiar și acces la terapii specifice pentru mai mult de 100 copii din județele Argeș, Prahova, precum și municipiul București, urmând a-și extinde aria de suport și în alte zone considerate vulnerabile.

 
Fundația CHRONOLINK, august 2023

Downloads