Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Diviziile operaționale internaționale au implementat cu succes protocoale de siguranță în sălile de joc

Corporate Responsability -

Diviziile de operațiuni internaționale ale grupului NOVOMATIC au implementat măsuri complete împotriva COVID-19, precum și protocoale de securitate pentru a garanta un mediu de joc sigur pentru clienți și personal.

„Protejarea clienților și angajaților noștri în cadrul operațiunilor noastre de joc este prioritatea numărul unu în organizație acum.”, a declarat Ryszard Presch, membru al Consiliului de Administrație al NOVOMATIC AG. "În săptămânile trecute, am avut destul timp pentru a pregăti un catalog complet ce cuprinde măsuri și protocoale de siguranță pentru ziua în care vom putea să primim din nou jucătorii în sălile noastre."

Planul de redeschidere al operațiunilor de jocuri este aliniat măsurilor de redeschidere parcurse de diferite guverne, precum și recomandărilor regionale. În timp ce, în unele țări, obiectivul de „aplatizare a curbei” a fost deja atins și, odată cu slăbirea restricțiilor economice, viața revine treptat la normalitate, în alte țări cu un impact mai puternic pandemic, guvernele sunt încă precaute. În consecință, programul de redeschidere a sălilor de joc depinde mult de politica COVID-19 națională și, în unele cazuri, de cea regională.

Catalogul NOVOMATIC al măsurilor de prevenție pentru sălile de joc a fost elaborat de un comitet multinațional de experți în cazinouri și săli de joc, aliniat strict la recomandările profesioniștilor din domeniul sănătății publice. În primul rând, se bazează pe o pregătire extinsă a personalului, pentru a garanta o acceptare ridicată a tuturor măsurilor în rândul angajaților și pentru a le permite să comunice eficient importanța respectării cerințelor de securitate pentru oaspeți, menținând în același timp o atmosferă primitoare. Pe lângă furnizarea de echipamente individuale de protecție pentru oaspeți, au fost introduse protocoale riguroase de dezinfectare pentru echipamente. Separatoarele dintre aparate și păstrarea unui spațiu suplimentar între scaune, panourile din plexiglass la recepții, reconfigurarea birourilor, plus un bun management al circulației pentru zonele aglomerate ajută la limitarea interacțiunii fizice între personal și oaspeți.

În principalele piețe ale Germaniei, Italiei și Spaniei ale Grupului NOVOMATIC, printre altele, precum și în regiunea Balcanilor, multe săli de joc și cazinouri au reluat cu succes operațiunile în urma relaxării măsurilor din săptămânile trecute. În ciuda restricțiilor în curs de desfășurare a măsurilor de securitate și sănătate, care sunt acceptate cu încântare de către clienți, numărul de vizitatori este în creștere și oferă motive de optimism.

Ryszard Presch, a declarat: „Acum suntem LIVE, din nou, cu multe dintre operațiunile noastre de jocuri la nivel de grup sub diferite branduri internaționale. Având în vedere că programele de redeschidere din unele țări pot diferi, un lucru rămâne valabil pentru toate: ne vom asigura nu numai că jucătorii noștri sunt în siguranță, dar și că se se simt bineveniți.“

Downloads