Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

An de an, sărbătorim succesul!

Company -

Premiul pentru Producătorul Anului 2020, în cadrul Galei Marilor Premii ale Industriei de Gambling, a fost oferit în data de 15 decembrie 2020 companiei NOVOMATIC.

Încă un trofeu pe care îl adăugăm cu mândrie palmaresului nostru, pentru a ne aminti zi de zi că suntem numărul 1 în preferințele clienților noștri!

În industria jocurilor de noroc, succesul ne-a fost garantat pentru că am știut să ne adaptăm, pentru că am transformat provocările legislative și financiare în oportunități de afaceri, iar acest lucru a fost posibil pentru că am colaborat și ne-am sprijinit reciproc.  

Calitatea și performanțele produselor prezentate operatorilor în anul 2020, dar și ofertele bine gândite și adaptate acestei perioade grele au primat, iar cititorii au decis că NOVOMATIC trebuie să primească Premiul pentru Producătorul Anului.

Căutăm întotdeauna să le oferim clienților și partenerilor noștri cele mai bune oferte și, ca de fiecare dată, vom reuși împreună să găsim pârghii prin care activitățile economice să continue într-un mediu sigur pentru toți cei implicați.

2020 ne-a învățat să ne facem planuri pe termen scurt, iar anul ce urmează nu va fi cu mult diferit. Ne vom susține clienții și partenerii în continuare prin campanii punctuale, în funcție de schimbările inerente. În același timp, sper la mai multă stabilitate și susținere economică.”, a declarat Valentin-Adrian Geogescu, CEO NOVOMATIC România.

Premiul acordat în cadrul celei de-a 14-a ediții a Galei Marilor Premii ale Industriei de Gambling din România vine cu atât mai bine cu cât grupul NOVOMATIC sărbătorește 40 de ani de existență, iar compania NOVOMATIC România sărbătorește 30 de ani de activitate.

Suntem onorați pentru această distincție, iar asta ne motivează zi de zi să găsim soluții eficiente și să continuăm neîncetat să fim alături de industrie.

Să ne revedem cu bine și la următoarele ediții ale Galei Marilor Premii ale Industriei de Gambling!

Downloads