Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Santa Cristescu

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

scristescu@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

EAE editia 2022

Trade Shows -

Am încheiat cu succes ediția a14a Entertainment Arena Expo , cel mai mare eveniment de gambling din Estul Europei. Au fost 3 zile memorabile alături de clienții noștri, Diana Munteanu și de invitatul nostru surpriză Ilie Năstase. Adițional lansărilor de produse, a mix-urilor de joc și a ofertelor promoționale, vizitatorii au putut participa la tradiționalul turneu NOVOMATIC și au putut lua autografe de la legenda tenisului românesc.

Am avut o mulțime de noutăți în materie de echipamente și mix-uri de joc, în cadrul acestei ediții EAE precum și oferte promoționale adaptate la nevoile clienților noștri. Una dintre preocupările noastre principale din ultimii ani a fost să oferim soluții care să vină în sprijinul clienților și partenerilor din industrie în aceste vremuri dificile. Este misiunea noastră să oferim tehnologie inovatoare, care să garanteze o experiență de joc inedită jucătorilor și să venim pe piață cu pachete atractive și accesibile de achiziționare a acestora.” Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

În exclusivitate în standul NOVOMATIC au putut fi testate echipamentele de joc Diamond X™ Curved, care se disting prin eleganța ecranului curbat de 1.55”, a Touch Deck-ului de 15.6” și a celor 2 butoane de start XL. Este disponibil cu XTENSION LINK™, un mix de joc link progresive captivant, care conține 6 titluri noi.  Fiecare joc dispunde de o funcție Expanding Reels și Golden Spins care asigură câștiguri progresive jucătorilor.

Lansat internațional, la începutul acestui an în centrul atenției a fost Diamond X, echipamentul care este dincolo de așteptările jucătorilor, în varianta cu 2 ecrane de 32”, cu un video topper sofisticat, care poate fi folosit în promovarea jackpotului Link Progressive.

Surpriza a fost cel mai apreciat și premiat echipament de joc din portofoliul nostru, Imperator Black Edition,  acum disponibil într-o nouă versiune Imperator Black Edition II,  dotat cu 2 ecrane de 27” full HD LCD, cu design exclusivist.

Mix-ul de joc, Gaminator My Cash a fost prezentat în premieră pe noul echipament de joc PANTHER. Acesta dispune de 2 ecrane de 27”, are un design atrăgător care asigură o vizibilitate bună jocurilor, iar prin detalii ergonomice  conferă o soluție ideală pentru organizatorii care vor un echipament de joc eficient din punct de vedere al raportului calitate-preț.

În centrul atenției au fost DIAMOND X™ 2.32 și DIAMOND X™ 1.55J, am primit un feedback pozitiv pentru ele, toată lumea își dorește șă le introducă în sălile de joc, deoarece sunt promițătoare din punct de vedere al jackpot-urilor link progresive. În această editie am pregătit o gamă largă de oferte și beneficii specifice pentru piața locală, cum ar fi achiziția cu până la 36 de rate, opțiunea extinsă „Buy Back” sau opțiunea „Return & Discount Rent” – acestea fiind apreciate și accesate în număr mare de către clienți.” Laura Boșneag, Sales Manager NOVOMATIC România.

Pachetele pentru insulele de jackpot progressive, respectiv BLACK EDITION LINK Casino și Black Impera Link  au fost în vizorul vizitatorilor. Aceștia au fost încântați de caracteristica jackpot: LOCK ‘N’ WIN, care garantează premii instantanee, premii bonus și șanse de a câștiga unul dintre cele 2 niveluri ale Jackpotului de pe CASH CONNECTION™ Edition 3,  cât și de mix-ul de joc variat 𝗜𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗟𝗶𝗻𝗸™ Series 1, care prezintă o selecție de 30 de titluri clasice și moderne.

Cea mai accesată opțiune a fost “Buy Back” prin care clienții pot returna echipamente de joc NOVOMATIC, originale și funcționale, de generație veche (FV623CF1, FV680CF1, FV680CF2, FV804CF2, FV801CF2, FV629CF2, FV626CF2, FV600CF2). În schimbul acestora pot beneficia de un voucher de 500 euro. De asemenea, pot beneficia de opțiunea “Return & Discount Rent”.

În premieră, noul echipament APEX Pinnacle Premium SL cu 3 ecrane de 32” s-a remarcat prin pachetul de jackpot CLOVER LINK XTREME, preferat de jucători datorită funcției Double Clover, care oferă posibilitatea de a  dubla sau tripla câștigul jackpotului Major sau Grand.

Ne-am bucurat de prezența reprezentanților FAZI în România, care au lansat ruleta TITAN. Designul exclusivist și performanța înaltă a ruletei, dotată cu ecrane touch de 24” permite jucătorilor să experimenteze jocul la un nivel complet nou. Aceasta include mixul de joc FAZI INTERACTIVE cu 40 de jocuri. Particularitatea acestei rulete constă în posibilitatea jucătorului de a accesa mai multe jocuri simultan, atât jocul de ruletă, cât și cel din mix-ul de joc interactiv.

Echipamentul de joc VIP Eagle II 3.32 s-a bucurat de asemenea de interesul vizitatorilor, întrucât combină avantajele echipamentelor upright și slantop. Este disponibil cu mix-ul de joc NOVO LINE™ CASH CONNECTION™ Edition 2 sau NOVO LINE™ Interactive Edition X3, listat la un preț special cu posibilitate de achiziționare cu până la 36 de rate. 

Cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru echipamentele de joc PRIMUS™ 2.26 și GENESIS™ 2.24, care pot fi achiziționate atât ca echipamente de joc cu risc nelimitate, cât și cu risc limitat (AWP), cu prețuri speciale la care se adaugă opțiunea “Buy Back”. În plus, după 3 ani de exploatare oferim un alt beneficiu în valoare de 500 euro pentru achiziționarea unor echipamente noi.

Un alt echipament de joc versatil, de data aceasta din gama AWP căutat de vizitatori a fost FV761. Clienții au fost impresionați de gama vastă de echipamente de joc cu risc limitat. 

Echipa TIP&CASH a fost prezentă în cadrul expoziției cu terminalele de pariuri user friendly, o soluție viabila pentru organizatorii de jocuri de noroc care își doresc extinderea portofoliului de servicii către jucători și totodată creșterea veniturilor. Pentru contractele semnate în perioada expoziției, organizatorii au putut beneficia de oferta “60% din profit pentru parteneri”, valabilă pentru primele 3 luni, după scăderea cheltuielilor deductibile.

Mulțumim vizitatorilor, clienților și partenerilor care au răspuns pozitiv la inițiativele noastre din cadrul expozitiei, precum turneul tradițional NOVOMATIC, sesiunea de autografe a legendei Ilie Năstase și mâncarea tradiționala austriacă.

Downloads