Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

Campania de succes ,,CELEBRATE & WIN TOGETHER!” aduce noi beneficii!

Company -

Provocată de restricțiile globale impuse de autorități, NOVOMATIC România a petrecut ultimele luni adaptându-se la circumstanțe extraordinare. Astfel, a găsit în permanență soluții pentru susținerea industriei de jocuri de noroc și și-a menținut poziția de lider pe piață. Din necesitatea de a reseta strategiile și de a susține în continuare industria prin intermediul partenerilor de business, NOVOMATIC România a decis să aducă noi beneficii in campania ,,CELEBRATE & WIN TOGETHER!”, care a fost lansată în anul precedent, cu ocazia aniversării celor trei decenii de activitate pe piață.

Schimbările neprevăzute, apărute în 2020, încep să își arate tot mai mult efectele în plan economic, așa că adoptarea unor strategii conforme este vitală.

Extinderea beneficiilor a fost o decizie de business bazată pe nevoile clienților, dar și pe feedback-urile pozitive ale acestora, care au simțit solidaritate și sprijin. Campania s-a dovedit eficientă pentru consolidarea relațiilor de business într-o perioadă dificilă și a generat plus valoare ambelor părți.

,,Toate companiile sunt  acum într-o etapă importantă de tranziție, iar normalul din viitor va fi diferit de ceea ce cunoșteam până acum. Deși pare deficil în primă instanță, o privesc ca pe o provocare în care liderii de piață își vor dovedi adevărata competență. Cu excepția unor alte evenimente neașteptate și nedorite, cred că este important să începem să remodelăm planurile de business, să resetăm strategiile de vânzări și să anticipăm noile modele care vor conduce business-urile nostre către succes.”, a declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România.

Prin intermediul ofertei actualizate din campania ,,CELEBRATE & WIN TOGETHER!”, partenerii pot beneficia de cele mai accesibile prețuri pentru echipamentele de ultimă generație, datorită reducerilor speciale, de până la 30%, pentru contractele de vânzare (în funcție de tipul de cabinet și modalitatea de plată), dar și posibilitatea de a eșalona plata până la 24 de rate.

De asemenea, clienții pot profita și de o extra-reducere, cuprinsă între 100€ și 500€, prin opțiunea BUY-BACK pentru echipamentele returnate, conform condițiilor.

Surprizele nu se opresc: 2 luni GRATUITE pentru contractele de închiriere

În plus față de extinderea campaniei ,,CELEBRATE & WIN TOGETHER!”, NOVOMATIC România vine în întâmpinarea clienților și cu noi beneficii și pentru contractele de închiriere. Prin această ofertă, clienții pot beneficia de 2 LUNI GRATUITE pentru reînnoirea contractului (ultimele două luni), dar și pentru contractele noi de închiriere, conform condițiilor. Oferta specială este valabilă tot până pe data de 30 iunie 2021.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați echipa de vânzări la adresa: sales@admiralromania.ro.

Downloads