Mergi la conţinutul principal
  • Contact
  • Produse de Top

Contact

Sales

Laura Bosneag

Sales Manager
Tel.: +40 746 036 503

lbosneag@admiralromania.ro

Technical Support

Daniel Ionita

Technical Director
Tel.: +40 374 159 000

support@admiralromania.ro

Human Resources

Liviu Mocanasu

Human Resources Manager
Tel.: +40 374 159 188

hr@admiralromania.ro

Marketing

Tel.: +40 374 159 000

marketing@admiralromania.ro

Legal Department

Valetina Iacob

Legal Adviser
Tel.: +40 374 159 147

viacob@admiralromania.ro

Joint Ventures

Cristian Balasa

Business Developer
Tel.: +40 755 013 934

cbalasa@admiralromania.ro

NOVOMATIC România lansează gama de AWP

Company -

NOVOMATIC România își completează portofoliul de produse cu gama de AWP-uri, aparate electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat.

În plus față de jocurile creative și tehnologia inovatoare, la nivel de Grup NOVOMATIC, o importanță deosebită se acordă jocului responsabil. Astfel, compania a dezvoltat unul dintre cele mai moderne concepte de prevenire a dependenței de jocuri de noroc din Europa, fiind prima companie care dezvoltă și implementează un sistem de acces la nivel european pentru operațiunile echipamentelor AWP, care oferă un nivel mai mare de protecție pentru jucători.

Interesul pentru aceste echipamente a crescut în România datorită legislației mai permisive decât cea a echipamentelor slot machine. Un alt beneficiu este protecția mai mare a jucătorilor. Organizatorii de jocuri de noroc pot amplasa maximum trei aparate electronice atribuitoare de câştiguri cu risc limitat, în spaţiile în care se desfăşoară alte activităţi cu caracter economic, amplasarea, organizarea şi exploatarea fiind astfel posibilă în baruri, hoteluri sau restaurante. 

Portofoliul NOVOMATIC este completat de gama AWP, respectiv: NOVOSTAR II, FUN MASTER 2.19.  Noile echipamente vor fi disponibile cu un nou mix de joc, The legend GAMINATOR®.

The legend GAMINATOR® conține o varietate de jocuri: clasice și noi, cu fructe, poker, precum și cele mai consacrate jocuri NOVOMATIC, Lucky Lady’s Charm deluxe, Book of Ra deluxe, Lord of the Ocean, Dolphin’s Pearl deluxe. Acesta este format din 20 de jocuri ce oferă garanția unei experiențe de joc inovatoare marca NOVOMATIC.

În ceea ce privește echipamentele disponibile, NOVOSTAR II este un cabinet de succes pe care îl punem la dispoziție și în varianta AWP. Istoria acestui echipament pornește de la  clasicul GAMINATOR® care a beneficiat de o recondiționare spectaculoasă, transformându-se în NOVOSTAR® II, cu un design modern și o ergonomie sofisticată.

FUN MASTER 2.19, o nouă apariție în materie de echipamente de joc, perfecționat cu funcții de înaltă calitate și componente de ultimă generație în materie de design, cu două display-uri TFT (touch) de 19cm, are integrate efecte LED, precum și platforma COOLFIRE II disponibilă cu noul mix The legend GAMINATOR®. Echipamentul beneficiază de o opțiunie inedită, SMART Payout ce oferă posibilitatea de a face cash out, având avantajul de a facilita plățile către clienți fără intervenția unui angajat.

Noua gamă de echipamente AWP NOVOMATIC corespunde nevoilor și trendurilor industriei jocurilor de noroc, venind în întâmpinarea organizatorilor de jocuri de noroc cu multiple soluții pentru satisfacerea clienților susținute de tehnologia câștigătoare marca NOVOMATIC.

Downloads